Streaming


Liveproduktion och streaming


Vi har möjlighet att filma ert arrangemang med flera kameror, klipppa det på plats och streama detta på nätet. Vi kan också visa resultatet på en eller flera storbildsskärmar. Naturligtivs kan vi även spela in detta. Vi gör detta i hög kvalitet och anpassar till en lämplig kvalitet om det ska streamas på nätet.

Vår utrustning är modern och av högsta kvalitet. Vi kan spela in i Ultra-HD/4k om det önskas. Utrustningen är också mobil så att vi enkelt kan komma till ert arrangemang. Vi sätter snabbt upp vår utrustning och efteråt lämnar vi en publicerbar fil till er. Ni kan ladda upp denna på er webbsida eller sociala medier redan innan publiken kommit hem. Vi kan naturligtvis även inkludera datorbilder från Powerpoint eller andra presentationer precis som grafik och andra element från er profil.


Vi kan använda bemannade kameror men ofta använder vi fjärrstyrda kameror som tar mindre plats. Vi använder de bästa kamerorna som går att få tag på för att säkerställa ett snyggt resultat.


Vi kan dokumentera ert arrangemang eller ta en mer aktiv roll och delta i förproduktionen. Naturligtvis ser vi till att ljud, ljus och annan teknik samspelar.


Bilden nedan är från när vi filmade ett bröllop med tre fjärrstyrda kameror, två bemannade kameror och actionkameror.


Copyright © Strandepil Filmproduktion. All Rights Reserved